Szentesi Pince

Információ:

Szentesi József az egyik legeredetibb magyar borász, a kézműves, technológiamentes, hagyománykutató, kísérletező borkészítés mestere. Régi magyar szőlőfajtákat (csókaszőlő, kékbajor, laska, vörös dinka) és elfeledett területeket fedez föl újra. Borai egyediek, gazdagok, karakteresek, néha rusztikusak. Pincéje Budaörsön, területeinek nagyobb része a Velencei-tó mellett, Nadap környékén van. Szentesi József figyelme az elmúlt években a pezsgőkészítés felé fordult, hagyományos módszerrel, palackos érlelésű pezsgőket készít az ország több tucat borászatának.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás