Szeleshát

Információ:

www.szeleshat.hu

1998-tól családunk – felismerve a szekszárdi borvidék középső részén elterülő Szeleshát dűlőben rejlő potenciált – elkezdte a felaprózódott területek újraegyesítését, ami jelenleg összefüggően több mint 50 hektár termőföldön 40 hektár szőlőültetvény.

A kézzel szedett, válogatott fürtöket lebogyózzuk és nyitott kádakban kíméletes körfejtéssel, kontrollált hőmérsékleten erjesztjük. A szüretet követő 10-12 nap után préseljük borainkat, a tartályban történő almasavbontás és fejtés után.

A Gubac-hegybe vájt több száz éves pincénkbe szállítjuk, ahol a kis tölgyfahordókban, optimális hőmérsékleten 6-24 hónapig érleljük.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás