Baptista közösség sátor és játszóház

Bábjátékkal, mesemondóval, játszóházzal vár mindenkit a Baptista Közösség egész nap a Gyermek ligetben!

Vár a Kastély! – Nagytétényi Kastélymúzeum
A Nagytétényi Kastély (Iparművészeti Múzeum) a korábbi évekhez hasonlóan idén is örömmel vesz részt a Budafoki Borfesztiválon. Sátrunknál ismét kipróbálhatják kedvelt szabadtéri játékainkat, amelyekkel az egész család játszhat, mint például az óriás malomjáték, a múzeum tárgyait bemutató memóriajáték, fából készült logikai játékok, intarzia-kirakók, színezők.

Az alkotni vágyók idén az Erzsébet – Egy élet ruhákban elmesélve c. kiállításunk világát idéző, Sisi-ihlette nyakéket, apró virágos gipszeket, vagy Erzsébetet mintázó kis papírbabát készíthetnek, melyre igazi királynéi öltözéket tervezhetnek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
http://www.imm.hu/hu/contents/nagytetenyi

REGIO JÁTÉK SÁTOR

  • REGIO JÁTÉK újdonságainak bemutatása, a játékok kipróbálása
  • Kreatív sarok
  • Zsiráf óriásbáb meglepetés ajándékot és lufit osztogat a gyerekeknek.
  • Lufi hajtogatás

http://www.regiojatek.hu/

 

Molyolda – játékok a Pál utcai fiúk korszakából
A tavalyi évben roppant népszerű játszóház idén még szélesebb kínálattal várja kisebb-nagyobb Vendégeit: a XX. század elejének népszerű játékai gyönyörű kivitelben még mindig óriás örömet remek szórakozást kínálnak.
https://www.youtube.com/watch?v=wnJPoh6sFf0

TROPICARIUM
A Tropicarium állatokkal, állatos kvízekkel, kreatív tevékenységgel, érdekes állatpreparátumokkal és arcfestővel várja az érdeklődőket.
http://tropicarium.hu/

A fenti programok ingyenesek!

Részvételi díj ellenében ládavasút és ugrálóvár várja a gyerekeket a Gyerek ligetben, továbbá a Donszky Árpád utcában elektromos kisautó, légvár és segway próbálható ki.

Helyszín:
Szent István téri játszótér