GYERMEK LIGET

Szent István tér – játszótér 

Szeptember 2. 10.00–18.00
Szeptember 3. 10.00–18.00
 

TROPICARIUM, CAMPONA PONT 
A Tropicariummal közösen vár benneteket a Campona élménysátor, ahol szerencsekerékkel, arcfestéssel, kifestőkkel és egzotikus állatpreparátumokkalkészülnek minden látogatónak. Nyerjetek családi belépőket a Campona élményhelyszíneire és találkozzatok a Campona kabalafigurájával, Campival is. 

FACSIGA 
A játszótér mellett a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál örök kedvence – játszóház hagyományos fa játékokkal az egész családnak! 

TEKERGŐ TÉR 
A Tekergő tér egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér, ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak, és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni, forgatni, bökdösni, pöckölni, billenteni, fújni és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált. 

ÖKO-Játszóház 
Legyünk együtt a legÖKOsabbak! Környezettudatos gondolkodásra nevelő játékos foglalkozásokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek a szelektív hulladékgyűjtést és a komposztálás rejtelmeit. Várjuk szeretettel az önkormányzat környezetvédelmi témájú játszósarkában a Hermann Ottó Intézet HungAIRy projektjének kiadványaival és az V. Környezetvédelmi Program készítésével kapcsolatos kérdőívvel. 

 

Savoyai tér 

Szeptember 1. 16.00–20.00
Szeptember 2-3. 10.00–20.00
 

OTP GYERMEKFOGÁSZATI BUSZ 
Fogászati szűrés a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és az OTP Bank Fogászati szűrőbuszában, szeptember 1-3., péntek-vasárnap. Ingyenes fogászati szűrés és szaktanácsadás gyerekek részére. 

Magyar Vándor-Rock Motoros Egyesület Tevékenységükkel, rendezvényeivel, támogató akcióival olyan ügyeket kíván felkarolni, amelyek sok esetben nem kapnak kellő figyelmet a jelenkorban. Céljuk, hogy minden egyénben erősítsék a társadalmi felelősségvállalást. Eddigi munkájuk során támogatták már beteg gyerekek gyógykezelését, anyaotthonokat, periférián élő családokat, állatmenhelyeket, óvodákat. A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretein belül, a XXII. kerületi szervezet, a Socila Point Alapítvány működését segítenék. A rendezvényre kicsiknek és nagyoknak is készülnek programokkal, úgymint gyerek tetoválás, színező, fotókollázs készítése és a kihagyhatatlan „motorlovaglás”. 

Finom falatokra is lehet számítani, melynek vásárlásával a Social Point Alapítvány munkáját segítik.