Már működik az Androidra és IOS-re is letölthető Bornegyed applikáció, amely a helyi kulturális és boros programok rengetegében segít eligazodni.

A 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválra elkészült a Bornegyed applikáció. Ennek célja, hogy könnyen rákereshetővé és elérhetővé tegye a kerület színes programkínálatát. Az alkalmazás felületén helyet kapnak a koncertek, kiállítások, kerületi borászatok, a Budafoki Pincejárat eseményei, helyszínei és a borfesztivállal kapcsolatos összes fontosabb információ is. Az applikáció letöltése után a programok közül kiválaszthatjuk, melyik kategória érdekel minket – inkább egy hűs borospincében koccintanánk barátainkkal, vagy egy piactéri koncerten éreznénk jobban magunkat. A szempontjaink megadása után az alkalmazás a kedvünkre való programjavaslatokat fogja feldobni, amelyeket a térképen is megnézhetünk, s értesítést is kérhetünk az esemény kezdete előtt.

A Budafoki Pincejárat menetrendje is elérhető lesz itt, és ennek segítségével egyénileg is tervezhetünk pincetúrákat, a program javaslatot tesz az útvonalra, és kiírja, körülbelül mennyi időt vesz igénybe a bejelölt „egyéni” körút. Az új Bornegyed alkalmazás mellett továbbra is elérhető, működik a már korábban bevezetett, kerületi, közterületi problémák bejelentésére használható mobilos alkalmazás, a Budafok-Tétény applikáció is.
A Bornegyed applikációt a minél tökéletesebb működés érdekében folyamatosan fejlesztjük, ezért örömmel fogadunk minden ezzel kapcsolatos észrevételt, javaslatot a mobilapp@bp22.hu e-mail címre.