A BP Clothing egyedi tervezésű Bornegyed kollekciójával is készül az idei borfesztiválra Budafok-Tétény Önkormányzata

Egyedi, fiatalos, lendületes – A kerület történelmi és kulturális háttere, valamint az idén immár 28. éve megvalósuló Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szellemisége ihlette meg a Budapest Bornegyed kollekció tervezőit, a BP Clothing művészeit.

Az önkormányzat nem titkolt célja a kezdeményezéssel, hogy a fiatalok körében erősítse kerületi identitásukat, hogy büszkén viseljék magukon Budafok-Tétény történelmi és kulturális értékeire épülő, modern szövegkörnyezetbe ültetett szimbólumait.

Ahogy a BP Clothing-tól megszokhattuk, hogy egyedi tervezésű termékeik túlmutatnak önmagukon: aki elég figyelmes, az finom humorral fűszerezett apró részleteket is felfedezhet a kiegészítőkön és ruhadarabokon.

A lokálpatrióta gondolkodás, a hagyományok őrzése és a modern, fiatalos, városi lendület együttesen jellemzik a BP termékeket, ami a Bornegyed kollekciót is fémjelzi, melynek része egy unisex kapucnis pulóver, női-férfi póló és zokni.
A polók több színben – klasszikus fekete-fehér, valamint vörösbor és pezsgő színben – is kaphatóak a BP online webshopjában. (BUDAFOKTETENY.HU)

MEGOSZTÁS